Bakat, igen!

Den här gången har jag bakat "fin rabarberkaka", receptet har jag "lånat" ur en veckotidning! Jag bakade en igår, i dag tog den slut så just nu står det en ny kaka och gräddas i ugnen! Som ni förstår så kan jag verkligen rekommendera receptet, den är djä***gt god helt enkelt! Titta under fliken "mina recept" så hittar ni receptet där, inlagt för ca tio minuter sedan!

Kommentarer

Renée sa…
Läste att du hade varit på Lerdalaboden i Jönköping och köpt garn, där köper jag oxå garn ibland! Här i Nässjö har vi inte garnstudios sortiment så då får man åka lite längre. Å andra sidan är Lerdalaboden en så jäkla kul garnaffär så jag kan nästan bli salig när jag går in där...
Ha det bäst!!!
Annanann sa…
Tack för att du tittar in, Renée. Jag bor ju mitt emellan Jönköping och Värnamo, men det blir oftast Jönköping som får besök av mig. Utanför Värnamo finns ju "Eks lilla bod", dit är det många härifrån som åker. Jag har aldrig varit där själv!
Jeanette sa…
Hur mycket smör? Det som ska smältas till kakan!
Annanann sa…
Tack Jeanette, det hade fallit bort! Det fanns inte med något socker heller! Nu är det uppdaterat, så nu går det att baka den! Klicka på fliken Rabarber, så hittar du det lättast!

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!