Besikta bilen!

I går var jag och besiktade Forden! Svärmor var med, det är ju egentligen hennes bil fortfarande, även om hon lovat Linus att han ska få den. Ska han ha den så måste han ju ha körkortet, men det är förhoppningsvis på gång. Halkbanan är bokad, så nu jäklar!!!

Men, nu var det ju faktiskt besiktningen jag skulle berätta om! Den gick genom med bara lite "Bra att veta" för nästa år. Svärmor var jättenervös innan, så det är skönt att ha det gjort!

När vi varit och besiktat bilen så skulle vi göra stan! Det gäller ju att passa på när man kommit in till "stan". Vi åkte först för att skaffa rotor till merca -71:an. Killen på reservdelsbutiken frågade efter regnumret och jag kunde det! Impade till och med på mig själv! De hade rotorn hemma!

Nästa stopp: Biltema! Där skulle vi köpa tändkablar enligt makens önskelista! Jovisst, "de finns inte hemma, vi får hem dem i slutet av nästa vecka" sa killen i "Lilla butiken". Varför är det alltid så? De hade alltså vissa kablar hemma, men inte alla sorterna!

När vi gjort "måste-stoppen" så kunde vi åka till A6 med gott samvete. Vi skulle titta efter skor och byxor till svärmor. Skor hittade vi direkt, på Coop Forum men det var svårare med byxor. Byxorna skulle vara grå eller blå. Vet ni hur mycket svarta byxor det finns?

Inne på KappAhl hittade vi i alla fall byxor i rätt färg, hon tog med sig storlek 34 och 36 till provhytten! De var för stora!!! In på MQ, där har de faktiskt små storlekar. Vi hittade en väldigt snygg byxa, den fanns i både storlek 32 Och 34! In i provhytten! De i storlek 32 passade, men var så långa att vi hade behövt korta dem tio centimeter. Då fick svärmor nog och sa att hon inte skulle ha några byxor, så vi åkte hem utan.

Ja ja, sånt är livet när kjolen är randig!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!