Släktkalas

I dag har jag och sönerna varit på släktkalas men maken ville inte följa med (min släkt naturligtvis). Maken är enda barnet i en inte alltför släktkär släkt (kan man skriva så?)?! Nåväl, brorsdottern fyllde femton för en vecka sedan men hennes mamma är uska på ett demenshem och jobbade naturligtvis förra helgen! Jaja, det gick ju att fira den här helgen istället men det krånglar ju till det lite. Jag menar, nu blir det kalas igen nästa helg eftersom en brorson fyller fjorton år veckan efter det! Sedan är det visserligen ett hopp kommande helg (19 - 20 alltså) men sedan är det vår tur när sonen fyller sexton år! Tänk att det är så länge sedan den där stora jättebebisen kom:-)! JISSES!!



Det känns nästan som det är släktkalasens tid! I slutet av maj sedan så fyller lillkusinen sex år. Därefter är det äldste sonen som fyller år, samma dag som han tar "studenten" visserligen, så där har man ett kalas mindre!



Visst är det konstigt att i vissa släkter så klumpar födelsedagar ihop sig på något sätt. Till sommaren så fyller lillbrorsan år (46 år 192 cm). Jag fyller år tre dagar senare och likt f-b har storbrorsan lyckats skaffa en sambo med fylledag mellan oss båda. Jaja, "det är som det är när det inte är som det ska" som gubben sa.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!