Massage!

Idag har jag varit på massage, en dryg timme tog det och var så där skönt (på gränsen till jätteont) som det kan vara när någon trycker på precis rätt ställe. Hoppas ni förstår vad jag menar!

Jag var lite stel i ryggen och det är ju så skönt att bli masserad där, det gör ju inte så ont heller. Att få loss musklerna från benhinnorna är kanske inte lika skönt under själva massagen, men vad lätt man springer i trapporna efteråt! Vissa dagar är det så, att det smärtar att gå nedför trappan, men nu kommer det att dröja ett tag till nästa gång i alla fall.

Massören, Anneli, hade en värmedyna på britsen den här gången. Det gjorde nog att musklerna inte behövde mjukas upp så mycket i förberedande syfte, utan hon kunde ta i lite mer på direkten.

Jag vill i alla fall rekommendera alla som har ömmande muskler att testa ett besök hos en massör, kanske till och med ett par besök hos olika massörer, för de är olika hårdhänta. Det som passar mig kanske inte passar dig, så att säga!!

Kommentarer

Anonym sa…
Åh nej, är hon hårdhänt??
Och jag som har en tid där nästa vecka... ända sedan min förra sambo berättade för mig vad som händer med musklerna under massagen när man pressar sönder saltkristallerna och tvingar blodet att ta nya vägar så ligger jag alltd och ser detta händelseförlopp för mitt inre.
Ojojoj... :(
Annanann sa…
Hon är så hårdhänt som du vill att hon ska vara, men smalbenen är ingen höjdare att få masserade, inte förrän efteråt i alla fall! Hoppas du får en skön upplevelse!
Annanann sa…
Förresten, vill du ha frön till "märgbönor"? Kom förbi i så fall!

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!