Midsommar är över!

Ja, nu är då midsommar över för i år. I år gjorde vi så att svärmor och gojan firade hos oss. Ja, det är klart, Emil fick sitta ensam på pinnen medan vi var på Bäckalyckan, NTOs ställe utanför Vaggeryd. Det tog oss dock inte så lång stund att gå genom attraktionerna, det vanns lite choklad mm på chokladhjulet och sedan kom regnet och vi åkte hem igen.

Emil blev glad att bli utsläppt ur buren igen, sedan satt han mesta tiden och tittade upp i taket, förundrad över ljudet som blir när det regnar på plåttak! Göran följde sin mor hem på kvällen, Emil fick sova hos oss. På morgonen släppte vi ut honom ur buren och han försökte flyga ut i uterummet! Lyckligtvis upptäckte han att dörren var stängd och fick ner farten, innan han flög in i glaset, så han slog sig inte något nämnvärt, han skadade nog mest stoltheten.

En av köksstolarna upphöjdes till fågelpinne, vi la en tidning under eftersom han inte är helt rumsren (han skiter gärna på tidningen, så han är väl delvis rumsren i alla fall). När han suttit tyst en stund skulle jag kolla honom, men han satt inte på stolen. Inte heller satt han på stolen mittemot! När jag upptäckte vart han tagit vägen, så satt han i en blomkruka i fönstret. Han käkade lite jord och funderade över om växten behövde toppas! Det behövdes inte, inte enligt mig i alla fall! När vi skällde på honom så hoppade han ner på bordet och gick över det till den utvalda stolen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!