Jobbchansen, igen

Den här gången var det ett specifikt företag som söker folk, Danish Crown ska starta upp sin anläggning på Torsvik, Jönköping! Jag och sonen var inne i Staan ca 9.50 och utanför Af står en av deras personal och stoppar oss! Tyvärr, det är fullt, välkomna tillbaka kl 11.30! Ja, det var ju bara att sticka iväg och uträtta lite andra ärenden, och sedan tillbaka igen. Vi kom dit kl 11.10 ungefär, då var det nästan fullt i lokalen igen! Många arbetssökande finns det!!!

Informationen startade före utsatt tid, det var ju fullt i lokalen så det fanns ingen anledning att hålla oss på sträckbänken. Det ska anställas omkring 110 personer i driften, både linjeoperatörer och annan personal, mottagningspersonal också. De som ska ta emot inkommande gods ska sköta den sk "egenkontrollen" till viss del i alla fall. Kontrollera temperatur och kvalitet på inkommande gods bl a! Truckkörning är det också!

Det kunde ju vara något för mig. Kallt är det, som varmast ca 5 grader, men efter struman är jag inte så köldkänslig. Snälla, anställ mig!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!