Nyårsraketer!

I dag har de intervjuat några personer i Jönköpingstrakten, angående nyårsraketer! Om man är rädd för dem, mm! En kvinna från Lekerydstrakten, som handlar fyrverkerier för nästan 800 kronor, svarar att hon är rädd! Dessutom har hon en hund som är så rädd att hon måste lugna den under fyrverkeriet?!!! Varför köper hon raketer då? Jo, hennes barn vill ju så gärna det, däremot avfyrar hon inte dem själv! Det vågar hon inte! Nähä, grannen får skicka dem i luften, antagligen för att hon har fullt upp med sin hund! Jag säger bara: Låt bli då, är jycken så rädd så får väl ungarna respektera detta!

Vill man skicka upp något i luften så köp "kinesiska svävande lyktor", det finns åtminstone en fyrverkerigrossist som har dem! Linders fyrverkerier har med dem i sitt sortiment, under övrigt! De verkar bra, dels låter de inte, dels räcker de längre (8 till 10 minuter). En rakettårta bränner du bort på 50 sekunder! Bra timpeng där!

Kommentarer

Anonym sa…
Usch ja. Om folk kunde nöja sig med EN raketjävel så vore det väl ok, men det ska vara mycket, stort och smälla högt. Skit i djur och natur, bara panga på - det är ju människans rätt att handla efter sitt eget tycke som kung över näringskedjan.
Svävande lyktor var faktiskt ingen dum idé, ska ha det i åtanke till nästa nyår.
Annanann sa…
Jaa, jag har sökt efter sådana idag i Staan, men de hade dem inte! Nästa år ska jag vara ute i god tid och beställa hem från nätet!

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!