Värmen är på väg tillbaka!

Åtminstone är det så i Vaggeryd. Plusgrader igen, men säg den lycka som varar, snart har vi väl ett väderomslag så det känns som om öronen ska frysa bort!

Blåser gör det däremot i Vaggeryd just nu, det började i eftermiddags ungefär samtidigt som jag stod och hällde spolarvätska i därför avsedd behållare i bilen! Står man med en fyralitersdunk med spolarvätska, i bruksblandning, och häller i en perfekt stråle ner i hålet som är i en femkronas storlek, så vet man ju vad som händer. Det börjar blåsa, vinden tvingar strålen bort från hålet och så plötsligt så är man en miljöbov! Markus var med, så han ställde sig och försökte täcka upp så gott det gick, men det är inte lätt när man är lång och smal att hindra vinden att göra som den vill! Jag fick iallafall i spolarvätskan, så nu ser man bra ut, som mormor sa när hon putsat fönster!

Nu kommer snart min "grovarbetare" hem, han jobbar så konstiga tider så Markus tror att han är hemma för jämnan! Det är han nästan också, nu till helgen däremot så jobbar han (är på arbetsplatsen är kanske mer korrekt uttryck), han har natten. I morgon börjar han klockan 22.00, men lördag och söndag ska han vara på plats 18.00 - 06.00. Roliga pass är det inte!

Kommentarer

Anonym sa…
Det finns något som heter tratt,då kanske det går bättre.(ler)Kram Luleå
Annanann sa…
Tratt är för mesar!
Anonym sa…
Har du tagit ledigt? Kram Luleå
Sandra Gee sa…
Oj kul! En sidan från Vaggeryd! =)

Mvh Sandra (fd Vaggeryd)

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!