Så kan man ju också fördriva en fredagkväll!

Vi fick åka ner till akuten, Linus och jag. De sa när jag ringde att vi kunde komma direkt, så vi var nere i Värnamo klockan 18.30 ungefär. Där satt en tjej och väntade, hon hade kommit in vid klockan 15.30 ungefär! Hon skulle också till ortoped-läkaren, så det var ju bara att vänta!!!

Strax efter klockan 21.00 blev hon inkallad till läkaren, strax efter fick Linus komma in. Den kvinnliga läkaren som vi fick träffa trodde att det var en stukning, men ville för säkerhets skull röntga handleden. Röntgen gick fort, jag väntade ungefär 10 minuter på Linus innan han kom tillbaka. På akutavdelningen fick vi också vänta ca 10 minuter, innan vi fick träffa läkaren igen.

Vi gick in för att tala med läkaren och hon talade om att han har ett benbrott på översidan av handleden. Det såg fint ut så de behövde inte dra det rätt, men det skulle gipsas. Gipsrummet var upptaget, men så fort det blev ledigt skulle det bli vår tur!

Det tog över 1 timme innan vi fick gå in till gipsningen, klockan var nästan 23.30 innan vi kom in dit, då hade tjejen jag betättade om i början fått åka hem. Hon skulle komma tillbaka som idag för att röntga, röntgen hade nämligen hunnit stänga för kvällen innan hon hade undersökts färdigt. Blir man imponerad av vården, eller!

Vi var hemma i Vaggeryd igen vid klockan 00.30, då var Linus ganska seg för han klev upp redan klockan 05.20 på fredagsmorgonen!Håhåjaja!!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!