Bilbesiktning mm!

I går var jag hos tandläkaren, 930 kronor kostade det!!! Efter tandläkarbesöket åkte vi till Staan, svärmor skulle besöka en gammal vän och så skulle Escorten besiktigas!

Linus och jag följde med upp till Siv och fick lite kaffe med dopp, sedan åkte han och jag till bilprovningen och lämnade svärmor hos Siv en stund. Besiktningen gick bra, två "bra att veta" bara! När vi var klara på Bilprovningen åkte vi till Ica Maxi, länge sedan sist man var där! Efter det besökte vi Biltema, där vi köpte grejer för att fixa bilen.

Vi åkte tillbaka till Siv för att hämta svärmor, sedan besökte vi lite olika butiker på A6 för att titta efter en dammsugare åt svärmor. Vi gick in på Elgiganten, där bygger de om butiken, rörigt var det. Jag sa till svärmor att vi bara behöver stå och se förvirrade ut så kommer det någon personal och undrar om vi behöver hjälp. Knappt hade jag talat färdigt förrän Tina stod framför oss och undrade om vi behövde hjälp, hyfsad service och uppfattningsförmåga!

Vi köpte en dammsugare där, det blev en traditionell modell, med påse, eftersom svärmor har problem med astma. Nu behöver hon nog inte köpa dammsugare någon mer gång, detta var den femte hon köpte sedan hon gifte sig för 54 år sedan!

Vi följde med svärmor upp med dammsugaren till lägenheten och skulle få fika också, när hon låste upp dörren så hörde vi telefonen ringa. Det visade sig att det var Görans kusin Mats som ringde, hans mamma, svärfars syster, har dött. Eventuellt ska någon av oss skjutsa svärmor till begravningen, men vi vet ännu inte när det blir!

Det var ett tråkigt slut på en trevlig dag, men Birgit har varit dement i många år och de sista åren har hon bott på ett vårdhem i Karlshamn, så det var väl inte oväntat i alla fall.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!