Det här med valet!

Det till EU alltså, inte vin eller öl på systemet eller så! Det här Piratpartiet, det engagerar ju i alla fall! Det är så många som klagar på ungdomar att de inte engagerar sig, men när det gäller internet och teknik så tycker jag att de är engagerade! Dessutom får ju Piratpartiet med sin syn på upphovsrätt förhoppningsvis fler att gå och rösta, om inte annat så för att Piratpartiet INTE ska ta något mandat!

Så kom inte till mig och snacka om dåligt engagemang, för de är väldigt engagerade och dessutom väldigt tydliga med vad de tycker!!!!

Kommentarer

Anonym sa…
Jovars, fast man kan ju önska att de kunde engagera sig i att tänka efter om de själva skulle vilja ägna sina arbetsdagar åt att skapa något som de inte kommer att få betalt för.
Vill man inte betala för att se film och lyssna på musik så får man nog finna sig i att utbudet blir mindre inom en snar framtid, d.v.s lika med noll.
Välgörenhetsorganisationer sysslar med annat.
Lasse sa…
Det kommer att resulera i att man kopierar varandras musik och filmer som man gjorde förr. Ganska enkelt att gå förbi kopieringsskydd.
Lagen tillåter väl ff att man kopierar till släkt & vänner i mindre skala.
Drar mig tillminnes att Eje var med i någon skivklubb där 10 man köpte en skiva och lät dom andra kopiera samtidigt som man fick kopera de andras.
Det var väl fildelningens vagga!
Annanann sa…
Ja, ni har rätt båda två, men det jag vill säga är att om vi inte går och röstar, så kan vi inte gnälla sedan om piratpartiet kommer in i eu!

Det var ju så det "kuppades" in ungdomar för några år sedan i nåt kyrkofullmäktige!

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!