Gömma nyckeln, alt. glömma nyckeln!

Jag fick rycka in för den gamla leken "gömma nyckeln" som min man har lyft till en helt ny dimension! Göran är duktig på mycket, men jag tror att det han är bäst på är att slarva bort nycklar! I dag har vi letat efter en nyckel till grannens garage, där Göran har placerat virket han köpt till ombyggnaden av taket! Dessutom saknades en nyckel till vårt eget garage och han var ganska övertygad om att de låg tillsammans någonstans!

Göran fortsatte med huset efter en stund, medan jag fortsatte leta! Till slut hittade jag en av nycklarna, till vårt garage naturligtvis, i torktumlaren! Göran ska demontera tvättmaskinen om en stund för att se om den andra har fastnat innanför tvätt-trumman!

För ett par år sedan så hade Göran lånat Linus bil, den han fick av farfar. Göran skulle flyga till fjollträsk, så han åkte till Jönköpings flygplats och flög därifrån! När han skulle hem igen, så hittade han inte bilnyckeln! Han ringde till mig, jag åkte till svärmor och letade efter reservnyckeln, men hittade den inte. Försökte ringa Göran på mobiltelefonen, men fick inget svar! Åkte till flygplatsen, han kom ut och fick veta att jag inte hittat nyckeln så vi åkte till Vaggeryd. Han visste var svärmor hade nyckeln, så han hittade den! Åkte tillbaka till flygplatsen för att hämta Escorten! Såna här roliga äventyr kan man få om man låter Göran hålla reda på nycklarna!

Jag har givit honom senilsnöre till nycklarna, men det vill han inte använda!!!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!