Snöröjare!?

Göran säger att man inte behöver vara idiot för att bli snöröjare, men det underlättar! I början av äcklig-snöperioden, så hade vi faktiskt en snöröjare som tänkte! När han skrapade vid vår garageplan, så la han snön åt skogssidan istället för in vid garaget! Det var faktiskt så att vi talade om honom i berömmande ordalag, så duktig var han.

Sedan kom det en snöröjare som sket i om vi fick skotta i tre timmar, han gjorde bara sitt jobb (och hans jobb var inte att hålla sig väl med villaägarna). I går morse tog han priset, han lämnade en snöbumling precis utanför vår brevlåda, drygt en meter utanför för att vara mer exakt. Den var så stor och tung, att jag fick skotta rent runtom och knuffa ut den från vårt område med skyffeln, det var knappt att jag klarade av den så stor var den.

I dag när jag hämtade tidningen, så såg jag att de måste bytt tillbaka igen, snövallen utanför brevlådan var så liten att den knappt syntes, dessutom har han breddat det röjda området så att två bilar numera kan mötas på Bruksgatan. Kan man lämna in ansökan om vem som får skotta vägarna i området, jag föredrar nog vår unge snöröjare före den äldre!

Det visar sig att det var för bra för att vara sant, det var inte kommunens snöröjare utan Görans jobbarkompis som var ansvarig för "snöstädandet" vid brevlådan. Tack så mycket, det var väldigt vänligt att du hjälpte oss!

Kommentarer

Lasse sa…
Vid brandstationen lämnar tom plogvall, När CC kom tillbaka efter 2 tim sedan han tog bort snön så var det uppskottat en jättevall igen!
Inte mycket hjärna bakom den traktorratten!!!!!
Annanann sa…
Nä, man blir aldrig förvånad längre!

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!