Påsk i Mc-kläder;^)

I går skulle vi ut och testa hur Kawazakin beter sig med två personer på. G var nämligen orolig för hur den skulle bete sig! Han säger sig vara positivt överraskad, den var inte alls så "svajig" i bakändan som han befarade. Nu blir det nog den han behåller!

I varje fall var det så att vi åkte mot Dalhem - Tranemo-hållet. I Dalhem (tror jag det var) stannade vi vid en Bilisten-mack för att tanka. Ogiltigt kort, stod det i displayen. Jaha, sa G, vi åker väl till Tranemo då, där måste det ju finnas en mack. Ja, det kanske det gör, men vi hittade bara två stycken nedlagda, med svarta sopsäckar över pumparna. Det innebar ju att vi fortsatte till Svenljunga, där hittade vi två stycken, som var uppbyggda precis jämte varandra! Q8 tog 14.43 kronor per liter, Preem tog 14.58! Gissa var vi tankade;^) När vi gjort det så vände vi och åkte hem.

Vi åkte alltså till Svenljunga för att tanka!

I dag var han sugen på en tripp igen och jag protesterade väl inte direkt mot det. Efter att vi firat Markus, som fyller år i morgon, så tog vi en tripp till Taberg och åt glass! Många motorcyklar var det ute på vägarna.

För 25 år sedan så hade jag funderingar på att skaffa mc-kort, så att vi skulle kunna köra tillsammans istället! Ja, vem vet, det kanske blir av. Här finns det ju inga vinbärsbuskar att köra runt, så i sådana fall får jag väl ut och köra på landsvägen istället!!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fina besökare idag!

En dikt av Tage Danielsson!

Bakdag igår!